Massage

Ontspanning op locatie

Wij bieden degelijke ontspanning en hebben een heldere visie, kennis en ervaring over wat nodig is om uw personeel een optimale ervaring te geven ten gunste van de werkprestaties, werkethiek en ter preventie van ziekteverzuim.

Steeds meer bedrijven zien het nut van het ondersteunen van de vitaliteit van hun personeel, en daarmee ook de vitaliteit van het bedrijf. Introductie van beweging, stoelmassages en fruit zijn veelgehoorde maatregelen in het kader van vitaliteitsplannen.

Bedrijfsmassage & vitaliteit

Bedrijfsmassage levert een belangrijke bijdrage aan de productiviteit en werkbeleving van werknemers. Met een goed vitaliteitsbeleid blijven je medewerkers én je bedrijf gezond.

Medewerkers die goed in hun vel zitten, presteren beter en hun ziekteverzuim is lager.

Bedrijfsmassage werkt echt en investeren in gezondheid en vitaliteit wordt door de overheid gestimuleerd.

Bedrijfsmassage is fiscaal aftrekbaar.

Wij bieden unieke massages met groot rendement tegen gunstige tarieven.

Afbeelding van een vrouw die blauwe lucht tevoorschijn haalt achter grijze bewolking - Optimassage: massages op locatie voor bedrijven en particulieren
Foto van een rugmassage met twee handen - Optimassage: massages op locatie voor bedrijven en particulieren

Bedrijfsmassage op de werkvloer

Kostenbesparing en aantoonbaar minder werkgerelateerde klachten.

Een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorziening.

Enthousiaste medewerkers die beter in hun vel zitten.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat massage op het werk het verzuim terugdringt en de medewerkers gezond en fit houdt.

Voor iedere bedrijfstak

Wanneer je denkt dat alleen kantoorpersoneel massage op het werk krijgt aangeboden dan heb je het mis. Een verrassend divers aantal bedrijfstakken biedt het personeel massage op het werk aan. Medewerkers van productiebedrijven, onderwijsinstellingen, kapsalons, laboratoria, garage- en bouwbedrijven maken ook dolgraag gebruik van bedrijfsmassages.

Afbeelding met wegwijzer met 'Relax' naar rechts en 'Stress' naar links - Optimassage: massages op locatie voor bedrijven en particulieren